imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett: MacBook Pro 2018!

Erősebb, mint valaha!

🤬 DĂĽhöngĹ‘…


Kedves Apple,
lassan fĂ©l Ă©ve már, hogy rendszeresen szĂ©tcsĂşsznak azok a nyĂ­ves iMessages ĂĽzeneteim macOS-en Ă©s iOS-en is egyaránt. Legyetek már szĂ­vesek elmagyarázni, hogy mĂ©gis mi a franc olyan nehĂ©z abban, hogy dátum szerint rendezzetek szöveges fájlokat!? De most komolyan! Vagy ti nem vettĂ©tek Ă©szre? Ti nem használjátok a saját alkalmazásotokat? Nem volt egy ember aki odaszĂłlt volna az elsĹ‘ frissĂ­tĂ©s kiadásakor, hogy “hĂ© Tim, figyu’ már, szar az iMessage ĂĽzenetek megjelenĂ­tĂ©se, javĂ­tsuk már ki”. Vagy nem volt rá idĹ‘ kĂ©t pulykabĂ©könös szendvics között? TĂ©nyleg mi a halál van? Ăšgy voltam vele, hogy jĂł, nem baj, majd az iOS 11.3 Ă©s a tavaly nyár elejĂ©n(!) beĂ­gĂ©rt iCloud szinkronizáciĂł elhozza a megváltást.

Erre b***eg kiadjátok a NAGY GIGAFRISSíTÉST, ami mi nincs benne? Na mi nincs? És felőlem ne tegyétek bele, de akkor legalább javítsátok már a problémát léccike, mert az így kritikán aluli.

Na ennyi, most már megnyugszom becsszĂł…

iPhone 8 (PRODUCT) RED

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!