imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett: MacBook Pro 2018!

Erősebb, mint valaha!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2018-ban jöhet a 200 dolláros Oculus Rift


A Bloomberg értesülései szerint olcsó VR sisakot dobna piacra jövőre a Facebook tulajdonában lévő Oculus, aminek különlegessége, hogy semmilyen extra hardverre nem lesz hozzá szükség, hiszen az eszköz tartalmazná a szemüvegnek elegendő teljesítményt is. Ez nagy előrelépést jelentene a virtuális valóság piacán, hiszen pont ez a két probléma van a virtuális valósággal: drága és a körülményes. A mindössze 200 dolláros eszköz használatához tehát, se PC, se drága mobil nem szükségeltetik, ezzel szeretné a Facebook szélesebb körben elterjeszteni a technológiát. A közösségi média császára egy napon, akár még az Apple közvetlen konkurense is lehet majd.

(via Bloomberg)

MacBook Pro Touch Bar és Touch ID 2018

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!