imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szuper tablet, szuper áron

Már elérhető az új, 2018-as iPad!

Tim Cook

43 millió dollárnyi Apple részvénytől vált meg Tim Cook


Annak ellenére, hogy egyes elemzők szerint az év végéig várhatóan kilőnek az Apple részvényei és a cég kevesebb, mint egy éven belül elérheti az egy billió dolláros piaci kapitalizációt, Tim Cook 268,623 részvényétől vált meg. A dolog érdekessége, hogy az ő bérezése különösen függ az Apple pénzügyi teljesítményétől, ha rosszul muzsikál a cég (értsd: a részvényesi megtérülés alapján nem kerül az S&P 500 első harmadába), akkor bizony rendesen visszavágják szegény ember részvényopcióit.

Ő azonban nem az a tipikus nagy lábon élő típus, részvényeiből származó vagyonát fokozatosan másoknak ajándékozza vagy jótékony célokra fordítja. Pontosan egy évvel ezelőtt egyébként ugyanilyen módon 36 milliót vett ki. De azért na: 43 millió dollár mégis csak 43 millió dollár.  Ha nem tudnád elképzelni az mennyi pénz, akkor segítek egy kicsit:

Tim Cook

(via 9to5mac)

Beoplay H9i

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!