imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett: MacBook Pro 2018!

Erősebb, mint valaha!

Az Alvás/Ébresztés gombra kerülhet Siri az iPhone 8-ban


Azzal, hogy a Home gomb megszűnik az iPhone 8-ban az a probléma, hogy több funkciót is ellát. Ezzel léphetünk vissza Főképernyőre, váltogathatunk az alkalmazások között, hozhattuk lejjebb a képernyőt, illetve hosszan megnyomva előcsalogatható vele Siri is. Az iPhone 8 pletykák körül hírnevet szerzett Guilherme Rambo most úgy tudja, hogy az Alvás/Ébresztés gombra konfigurálhatja rá az Apple ezt funkciót. Ezt bizonyíték hiányában kezeljük nagyon nagy fenntartásokkal, főleg azért mert akár ki is nyírhatnák ezt a parancsot, elég lenne megtartani a Hey Siri funkciót. Ennél minket sokkal jobban foglalkoztat, hogy mi lesz végül a Touch ID sorsa.

(via 9to5mac)

MacBook Pro Touch Bar és Touch ID 2018

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!