imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett: MacBook Pro 2018!

Erősebb, mint valaha!

Érkezik a Tekken iOS-re!!!


Kevés meghatározóbb verekedős játékot lehetne említeni, mint a Tekken, ami a Mortal Kombattal karöltve körülbelül egyet jelent egy generáció gyerekkorával. Miközben a konzolos verziónak nemrégiben jött ki hetedik lemezes változata, addig egy másik fontos eseménnyel is megörvendeztette a kiadó, Bandai Namco a rajongók szívét:

hamarosan érkezik a játék iOS-es és Androidos verziója!

A várakozást érdemes elütni azzal, hogy elő-regisztrálunk a hivatalos oldalon, hiszen így mindenféle bónuszokat kaphatunk majd a startkor. Ezek ráadásul annál értékesebbek lesznek, minél többen regisztrálnak, így mindenképp érdemes előzetesen regisztrálni, és erre biztatni ismerőseinket is.

MacBook Pro Touch Bar és Touch ID 2018

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!