imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szuper tablet, szuper áron

Már elérhető az új, 2018-as iPad!

Felpörögtek az események, hamarosan megnyílhat az út az önvezető autók előtt


Egész pontosan hamarosan megszülethet az első, önvezető autókat szabályozó törvény az Egyesült Államokban. Egy olyan keretrendszer kialakítása a cél, melyre az összes állam jogszabálya és rendelete támaszkodhat. Ez egyrészről nemcsak, hogy szükségszerű, hiszen a jövő már a küszöbünkön áll és kopogtat, hanem az öreg kontinensen is politikai folyamatosan indíthat be, mindamellett, hogy a gyártók és a fogyasztók figyelmét is felkelti. A jelenlegi felállás szerint az önvezető autók forgalomban való teszteléséhez egy hosszas procedúra árán engedélyt kell kérni az Országos Közúti és Közlekedési Biztonsági Igazgatóságtól, melynek évi 2 500 engedély megadására van jogosultsága. Az új törvényjavaslat szerint kezdetben évi 25 000-re módosítanák ezt, mely az évek múlásával elérhetné a 100 000-res felső korlátot.

(via The Verge)

Erre vártál!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!