imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett: MacBook Pro 2018!

Erősebb, mint valaha!

Itt az új BMW i3 és a sportosabb i3s


A találgatások beigazolódtak, a BMW két új elektromos autót mutatott be: a ráncfelvarrot i3-at és annak sport kivitelét, az i3s-t. Az alapmodellben technikailag semmi változás sincs a legutolsó frissítéshez képest, a külsőt és belsőt tekintve már annál inkább. Főleg a lámpákon és a lökhárítókon a legszembetűnőbb az átalakulás, az összkép egy kicsit dinamikusabb lett, főleg, hogy az i3s-t valamivel lejjebb is ültették. Az új járgányokat a Frankfurti Autókiállításon lehet majd először megnézni szeptemberben. Handrás részletesebb blogposztjáért és további villanyautózással kapcsolatos tartalmakért erre tessék.

MacBook Pro Touch Bar és Touch ID 2018

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!