imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Milyen lesz a MacBook Pro 5 év múlva?

Az iMagazin koncepciója a Ti elképzeléseitek alapján!

Már zenét is rendelhetsz az Instagram Stories-hoz


Az Instagram hivatalosan is bővíti a funkcióit, mégpedig azzal, hogy a képek mellett már zenéket is fel tudunk tölteni a Stories-hoz, attól függően, hogy éppen milyen kedvünk van.

Az Instagram blogján jelentette be, hogy a közösségi háló zenei matricával és zenés extra funkcióval színesíti a már amúgy is nagy kedvenc Instagram Stories-t. Így a mai naptól akár már zenei felvételeket is készíthetünk a Stories rögzítése előtt, vagy éppen után.

Két opció áll majd a rendelkezésünkre, ha úgy döntünk, hogy hangokkal bolondítjuk meg a képeinket. Az első opció az, amikor saját magunk játszunk fel hangokat. Ezt a fotók készítésénél már jól ismert, alul középen elhelyezkedő gombnál tudjuk megtenni és hozzárendelni a Stories-hoz. Lejátszási listából pedig ugyanúgy adhatunk hozzá zenét, mint ha csak egy matricát szeretnénk kiválasztani, így a megosztott fotókon és a videókon megjelenik majd a szám címe és az is, ki az előadó. Ugyan jelenleg ez az opció még csak néhány országban érhető el iOS készülékeken keresztül, de hamarosan hozzánk is megérkezik.

(via 9to5mac)

Beats -25%

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!