imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett: MacBook Pro 2018!

Erősebb, mint valaha!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb szabadalmakat vett a Xiaomi a Nokiától


A kínai szórakoztatóelektronika– és okostelefon gyártó Xiaomi újabb szabadalmakat vett a Nokiától. A cég 7 éve vásárol hozzáféréseket az egykori mobilóriás Nokiától, mára több mint 16 000 szabadalomhoz jutottak ilyen módon hozzá, jelen megállapodás szerint pedig további 4 000-hez. A Xiaomi elnöke mérföldkőnek nevezete a mindkét fél számára előnyös megállapodást, ami előrevetíti a két cég további együttműködését is a jövőben.

A két cég egyébként huzamosabb ideje kooperál egymással. Stratégia projektek széles skáláján dolgoznak együtt, beleértve az infrastruktúrát, az optikai adatszállítási megoldásokat és a hálózati megosztást a Nokia újonnan bemutatott FP4 hálózati processzálásán keresztül. Sőt, a jövőben az AR és VR kutatást is egyesült erővel végzik majd. A Nokia egyébként nemrégiben hasonló együttműködést kötött az Apple-lel a korábbi vitás licencek megállapodásaként.

Egyébiránt a Nokiának mostanában elég menő okos kiegészítői is akadnak, érdemes átnyálazni őket, nekünk nagyon bejönnek.

(via iDownloadBlog)

MacBook Pro Touch Bar és Touch ID 2018

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!