Gresso iPhone 7

A 140 milliós iPhone 7

#HÍREK
2016. 10. 03.

Hiánypótlóra sikerült a Gresso legújabb felturbózott iPhone 7-je. Nézzük milyen aprósággal kedveskednek majd az arab sejkek feleségüknek névnapjukra.

A pénzégetésnek megannyi válfaját találta már fel az emberiség. Ezek közül is az egyik kedvencem a luxusmobilok piaca. Nem tudom elképzelni mi ebben a ráció. Ha mondjuk milliókért vennének egy luxusórát, azt mondanám, hogy oké, örök darab.

Gresso iPhone 7
Egy olcsóbb, mindössze 3000-5000 dolláros változat. (politikailag olcsónak számít)

De egy okostelefon? Még az átlagos felhasználók is két évente cserélik. Elavult lesz, kijön egy jobb modell vagy egyszerűen csak véletlenül leejted. Mennyit szívhat az, aki anno megvette mondjuk a 24 karátos arany iPhone 3Gs-t. Mára valószínűleg alig tudja használni, ráadásul a mai szemmel elavult kijelzőt nézegetheti egész nap.

Mindegy is, jó eséllyel soha nem fogjuk tudni megérteni a potenciális vásárlók motivációit. Ettől függetlenül kifejezetten szórakoztató megnézni, hogyan sózzák el ezeket a telefonokat az erre szakosodott gyártók.

Ezek közül is most a Gresso nevű cég került a hírekbe, mivel elkészültek az iPhone 7 aranyba és gyémántba fürösztött változatával.

Gresso iPhone 7
Ilyen és ehhez hasonló termékeket gyárt a kíváló cég

A tálalás egy ilyen termék esetében legalább olyan fontos, mint maga a kis okos készülék. A Gressonál arra is odafigyelnek, hogy a szegény ügyfélnek ne kelljen sokat várnia z árukiadás előtt az esőben: lyan fancy irodájuk van, hogy az amerikai elnököt is jó szívvel be merném ültetni oda egy nemzetközi olajügylet papírjait aláírni.

Egy átlag felhasználó árérzékeny. Úgy tűnik, a luxusmobilok vásrálói is, csak épp fordítva: , úgy tűnik, ebben az iparágban az a legjobb marketing szöveg, ha valami mocskosul drága. De tényleg, ezt írták büszkén a bemutatkozásukban:

2007-ben a Forbes magazin által összegyűjtött 10 legdrágább mobiltelefon között szerepelt a Gresso is.

Vegyük is szépen sorba, mit kaphatunk rongyos 500 ezer dollárért, azaz cirka 140 millió Jó Magyar Forintért (JMF).

cca

A fekete gyémánt kollekció termékei olyan “hétköznapi” anyagokkal dolgozik, mint a 18 karátos arany, a 104 karátos gyémánt vagy a grade-5 minőségű titán.

A vázat titán alkotja, míg az 1450 gyémánt a hátlap borítását szolgálja, a 10 gramm arany pedig csak az olyan díszítő elemekhez szükséges, mint a kamera kávája vagy az egyedi gravírozás. A csoda elkészítéséhez a 256 gigás iPhone 7-ből indultak ki, és biztos ami biztos, legyártották az AirPods-ok ehhez a dizájnhoz passzoló luxusváltozatát is – nehogy már a munkában fáradt kezeknek műanyaghoz kelljen hozzáérnie.

Gresso AirPods

Ebből a Lux-nak nevezett modellből mindössze 3 darabot fognak legyártani, de nem kell aggódnia annak sem, aki elől elkapkodták az összeset. A cég volt olyan kedves, és gondolt a szegényekre is: akicsit kevesebb gyémánttal, viszont titánnal és arannyal megspékelt jóárasított iPhone-ból már 999 darab kerül gyártásra. Ráadásul csak 3000 dollárt kell leszurkolnunk, ami lássuk be: nem tétel.

És nem ez az egyetlen extra, amit a pénzünkért kapunk. A cég világszerte ingyenes kiszállítással kedveskedik a vásárlóknak, 2-5 napon belül.

Azt hiszem ezzel már erősen instant get a cucc…

Forrás: AppleInsider