Adidas

Szabd magadra az Adidas cipődet iPhone segítségével

#HÍREK
2014. 05. 30.
Már a Nike által kitalált egyedi NIKEiD cipők is elég nagy népszerűségnek örvendtek, de az Adidas gondolt egyet, és rátett még egy lapáttal a koncepcióra: hamarosan olyan egyedi cipőket rendelhetünk tőlük, amiken akár az Instagramra is kitett képeinket láthatjuk viszont.

Az Adidas Originals ezen a nyáron indítja újra a mi adidast, a cipők egyedivé tételének teljesen úgy módját. Egy alkalmazáson keresztül nagy felbontású képeket készíthetünk az iPhone-unkkal, majd ha ezt továbbítjuk az Adidasnak, pár héten belül megérkezik az egyedi ZX Flux cipőnk a fotóval.

Adidas

Hasonló kezdeményezése már volt az Adidasnak a ZX Flux Photo Print Prism limitált sorozattal, de ott csak néhány adott képpel ellátott cipőből válogathattunk. Az augusztusban iPhone-ra és Androidra érkező alkalmazással azonban ténylegesen teljesen testre szabhatjuk a cipőnket.

Ti rendelnétek mondjuk a nyaralás során lőtt pálmafás képpel cipőt? Milyen fotót tennétek az egyedi Adidas cipőtökre?

Szerk: Én mondjuk nem, mert Nike cipőt vennék. (Troll) Handras :) Az ötlet jó egyébként, de nem tudnék dönteni, hogy melyik képemet rakassam a cipőmre. Esetleg egy Adonis mintás Adidas? :)

Forrás és képek: Adidas.