iphone5c_sárga

Elég-e egy 8GB-os iPhone 5c?

#HÍREK
2014. 05. 09.

Schaffer “Angelday” Józsefet sokan ismeritek, ugyebár ő volt az egyik első blogger Magyarországon a plastik.hu elindításával, véleményvezér, kügyü geek, Nintendó és Apple fan. Egy ideje pedig iPhone 5c 8GB tulaj is.

Történt nemrég, hogy úgy döntött lecseréli a 32 GB-os iPhone 5 készülékét egy 8GB-os sárga iPhone 5c-re. Ezt meg is tette. Ettől persze elszabadult a pokol, és minden irányból kapta az osztást. Bloggerek, és az olvasói is nekiestek Józsinak, amiért azt merte írni, hogy neki igenis elég egy 8GB-os iPhone 5c.

Azt nem mondom, hogy én magam elférnék 8 GB-on, és Plastik Józsi sem mondja azt, hogy mindenki férjen el 8GB-on. De velem ellentétben, Józsi például nem készít rendszeresen hosszú full HD tesztvideókat, ergo neki elég a 8GB tárhely. Ráadásul Józsinak jobban tetszik az iPhone 5c műanyag háza mint az iPhone 5 full alumínium hátlapja. Akkor miért ne használhatna Józsi egy 5c-t? Miért ne használhatna sárga telefont ha neki az tetszik? Miért akarják az emberek meggyőzni, hogy rosszul döntött?

Józsit ezer éve ismerem, az iPhone 5c-t is nálunk vásárolta, itt volt az ideje, hogy én is megírjam a blogomon a véleményemet. Ide kattintva elolvashatjátok a teljes cikket.