marcius-21-LIVE-cover

Apple keynote – ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

#HÍREK
2016. 03. 21.
Elérkezett a pillanat, ma végre megtudjuk milyen újdonságokkal lep meg minket az Apple. Az eseményt élő videón követhetitek velünk, remélhetőleg sok újdonságot mutat be ma Tim Cook és csapata.

Kövesd velünk élőben a Let us loop you in névre keresztelt eseményt itt, az iMagazinon! 17:30 körül kezdünk egy kis bemelegítéssel, az Apple keynote – pedig 18:00 órától indul. A korábbi tippjeinket itt olvashatjátok, most kiderül, mennyire sikerült eltalálnunk, hogy milyen újdonságok érkeznek idén tavasszal.

Ha nem jelenik meg a fenti videó, közvetlenül a USTREAM weboldalán is követheted az eseményeket, illetve az Apple is készül saját streammel a weboldalukon (ehhez szükséged lesz egy 6.2 vagy újabb szoftverrel működő Apple TV-re, vagy iOS 7-et vagy újabbat futtató iPhone-ra, iPadre vagy iPod touch-ra, vagy legalább OS X 10.8.5-at futtató Macre Safari 6.0.5-tel, illetve egy PC-re, amin Windows 10 fut, és Microsoft Edge böngészőre).

Az esemény után nem sokkal természetesen folyamatosan jelennek meg majd az összefoglalócikkeink is az újdonságokról. Addig is a hozzászólásokban lehet ujjongani vagy nem annyira örülni.