imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kedvezményes akkumulátor csere!

Hozdd be készüléked bármely iSTYLE szervizbe

Apple Music nagykövet kampány indul egyetemi hallgatóknak


Nem épp szokványos módon promotálja zenei streaming szolgáltatását az Apple: egyetemista hallgatókat toboroz az Egyesült Királyságban ingyen Apple Music előfizetésért cserébe.

A múlt héten indította el az Apple a legfrissebb reklámkampányát, melyben a fiatal közösségekre építenek és Apple Music nagyköveteket keresnek, hogy ők terjesszék a zenei streaming platform igéjét. A jelentkezőknek mindössze egy megfelelő követőszámú Twitter fiókra van szüksége; ezután regisztrálniuk kell az Apple Musicra, ahol automatikusan megkapják a 3 hónapos próbaverziót (mint mindenki más), majd a promócióért cserébe újabb 3 hónapra jogosultak a program által.

apple_music.jpg

Ezzel mindenki csak nyer: az Apple megmondja, hogy milyen tartalmakat kell kiposztolnia az adott nagykövetnek, aki ezért cserébe spórolhat pár eurót. Nyilván nem csak előfizetéssel jutalmazza majd hűséges partnereit a cupertinói óriás, hiszen azért ennél jóval nagyobb reklámértéke van már azoknak a személyeknek, akiknek sikerült fiatalkorukra egyfajta imázst maguk köré építeniük. Hazánkban is egyre nagyobb figyelmet kapnak a hasonló tinédzserek.

A legjobban teljesítők külön bánásmódban is részesülhetnek, például ingyen belépést biztosítanak a számukra olyan eseményekre, mint az Apple Music Festival, azonban 3 tweetért cserébe szinte bárki hozzájuthat az extra három hónapért. A lehetőség jelentkezéses és megkereséses alapon is működik, azonban bizonyos alapvető kritériumoknak mindenképp meg kell felelnie a leendő nagykövetnek.

Apple-Music-4-99-euro-cover-2

Az egyik nagykövet ezt az üzenetet kapta az Apple-től:

Köszönjünk, hogy regisztráltál az Apple Music diák nagykövetnek!

Diák előfizetésünk 4.99 dollár / hó a 3 hónapos próbaidőszak után.

Ez egy gyors e-mail, hogy közöljük veled a következő lépéseket.

Mindenekelőtt regisztrálnod kell az Apple Musicra. Az első regisztráció után 3 hónap ingyen van. Kérünk kövesd ezt a linket a regisztrációhoz…

Mint diák nagykövetnek, küldeni fogunk 3 posztot a Twittereden keresztül annak függvényében, hogy milyen válaszokat adtál korábbi kérdéseinkre.

Ha megvan mind a három poszt, küldeni fogunk neked egy kuponkódot, ami további 3 hónapos előfizetést biztosít, teljesen ingyen.

Most diák nagykövetként az a feladatod, hogy ne hagyd abba a posztolást. Rajtad múlik, hogy annyi felhasználót toborozz, amennyit csak tudsz. Az előmeneteled csak akkor tudjuk nyomonkövetni, ha a felhasználóid ezen a linken keresztül regisztrálnak…

A legjobban teljesítő nagykövetek újabb juttatásokat kapnak az Apple Musictól, illetve potenciális jelöltek exkluzív részvételre az elkövetkezendő Apple Music esményekre.

Ha segítségre vagy útmutatásra van szükséged a nevem…és én leszek a koordinátorod ebben a kampányban.

Üdvözlünk a csapatban!

A program egyelőre még csak az Egyesült Királyságban indult el, de vélhetően számos további országban is lehetőség lesz a csatlakozásra, főleg olyan lokációkban, ahol cudarabbul áll az Apple a felhasználói bázisát tekintve.

Forrás: 9to5mac

iPad + ZAGG

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!