Apple TV

Apple TV-re is frissült a béta szoftver

#HÍREK
2014. 08. 05.
Tegnap írtunk az iOS 8 5. bétájáról és az OS X Yosemite új Developer Preview verziójáról is, azonban szegény Apple TV-vel nem sokat foglalkoztunk. Pedig talán itt történtek a leglátványosabb változások az új béta megjelenése kapcsán: a kezelőfelület jelentősen átalakult.

Az elrendezés és a funkciók maradtak, az ikonok azonban az iOS 7-ből megismert forma- és színvilágot kapták meg. Megváltozott a használt betűtípus is, és egy csomó apróságon finomítottak még az Apple-nél. Így néz ki az Apple TV most:

Apple TV iOS 7 Apple TV iOS 7

Így pedig az új bétával:

Apple TV iOS 8
Apple TV iOS 8
Képek forrása: 9to5Mac.

Látszik, hogy mindenhonnan levették a tükröződő-csillogó effekteket, egyszerűbbek a keretek az aktív ikonok körül, és az aktív fülek körüli kék „fények” helyét is az egyszerűbb keretek vették át. A külcsínen kívül sok változás nem történt.

Nem is értem amúgy, miért várt eddig ezzel az Apple, az utóbbi időben azt hangoztatják, hogy már nem hobbiprojekt az Apple TV, viszont úgy tűnik, mintha a dizájnerek csak most kaptak volna észbe, hogy a kis fekete doboz nem kapta meg a tavaly bevezetett látványvilágot. Nekem egyébként elsőre kicsit furának tűnik az „iOS-7-esedett” Apple TV. Nektek tetszik az új dizájn?

Forrás: 9to5Mac.