style_magazine_cover

Apple Watch a brit Style magazin címlapján

#HÍREK
2015. 03. 02.

Ahogy közeledik a március 9-ére meghirdetett bemutató, egyre több divatlap hasábjain láthatjuk viszont az Apple Watch-ot. Most az angol Style magazin vasárnap megjelent számában láthatunk egy fotósorozatot a várva-várt óráról.

Március 9-én mindent megtudunk az Apple Watch-ról, de addig be kell érnünk a különböző divatlapokban megjelenő fotókkal és cikkekkel. Szerencsére legalább ezekből nincs hiány: a Vogue és a SELF után most a londoni Style magazin is az Apple Watch-ról ír.

A kiadvány négy különböző címlappal jelent meg, ezek közül az egyiken szerepel az Apple Watch, Guinevere Van Seenus modell csuklóján.

A magazin egy 3 oldalas cikket is közöl az óráról, igaz, ebből sok újdonság nem derül ki.

Jony Ive tökéletesen eltalálta az Apple Watch stílusát. Elegáns, de nem hivalkodó, és a hagyományos kiadás 18 variációja mellett megtalálható 10 Sport opció, pehelykönnyű borítással, erősített üveggel és rugalmas szíjjal, plusz a drágább Edition család (hat modellel), ami 18 karátos aranyból készül.

A cikk szerzője megjegyzi, szerinte kár volt a kamerát kihagyni az órából, mivel így – az Instagram-generáció igényeivel szemben – az Apple Watch nem járul hozzá a szelfi-kultúrához. Nos, ezzel a kifogással egy cseppet sem tudok egyetérteni. A tudomány jelenlegi állása szerint teljesen felesleges egy okosórába kamera, pláne annak tudatában, hogy iPhone nélkül nem nagyon fogjuk az Apple Watch-ot használni.

Apple_watch_style_pic2

A magazinban közöl fotókon egyébként a 38mm-es Space Grey színű Sport verzió látható fekete szíjjal. Ez abból a szempontból is érdekes, hogy a fotók alatt az óra árát is feltüntetik, ami ebben az esetben a Sport kiadáshoz kapcsolja a szeptemberben bejelentett 349 dolláros induló árat, de az nem egyértelmű, hogy ez az információ hiteles-e, vagy csak egyszerű következtetés.

A képaláírás szerint a Sport széria ára 349 dollár lesz | Forrás: 9to5Mac
A képaláírás szerint a Sport széria ára 349 dollár lesz | Forrás: 9to5Mac

Ha már ti is várjátok az Apple Watch-ot, akkor ne feledjétek, március 9-én este 6 órától várunk titeket a bemutató élő közvetítésével itt, az iMagazinon.