Screen-Shot-2017-04-03-at-11.18.15

Áprilisi Apple Park videók

#HÍREK
2017. 04. 03.

Az Apple Campus, vagyis Apple Park videók manapság havi rendszerességgel érkeznek, a legfanatikusabb helyi drónosok pedig minden pillanatot megörökítenek. Szinte egyetlen fontos momentumot sem halasztottak el a legújabb, áprilisi drón videókban sem.

Az új videókon Cupertino napsütötte látványa fogad minket, a szinte kész napelemezésnek köszönhetően pedig bele-bele csillannak a kamerába az elemekről visszapattanó napsugarak. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az épületkomplexum fejlesztő részlege szinte készen áll az indulásra, lényegi munka a parkosítási munkálatokkal és az auditórium kialakításával van. Az Apple-űrhajó elnyerte végleges formáját, gyakorlatilag minden kész az átadásra.

A hírek szerint akár már áprilisban elkezdhetnek átköltözni a dolgozók: ebben gyakorlatilag már csak a munkagépek hada akadályozza őket, illetve itt-ott még a végső simításokat végzik az épületen. A parkolók és a földalatti átvezető utak is elkészültek, a szemét eltűnt és hamarosan a munkások is odébb állnak majd. A hivatalosan Apple Parkra keresztelt irodakomplexum 12-14 ezer munkavállaló befogadására lesz alkalmas, ahogy azt Steve Jobs anno elképzelte.