imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kedvezményes akkumulátor csere!

Hozdd be készüléked bármely iSTYLE szervizbe

Áprilisi Apple Park videók


Az Apple Campus, vagyis Apple Park videók manapság havi rendszerességgel érkeznek, a legfanatikusabb helyi drónosok pedig minden pillanatot megörökítenek. Szinte egyetlen fontos momentumot sem halasztottak el a legújabb, áprilisi drón videókban sem.

Az új videókon Cupertino napsütötte látványa fogad minket, a szinte kész napelemezésnek köszönhetően pedig bele-bele csillannak a kamerába az elemekről visszapattanó napsugarak. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az épületkomplexum fejlesztő részlege szinte készen áll az indulásra, lényegi munka a parkosítási munkálatokkal és az auditórium kialakításával van. Az Apple-űrhajó elnyerte végleges formáját, gyakorlatilag minden kész az átadásra.

A hírek szerint akár már áprilisban elkezdhetnek átköltözni a dolgozók: ebben gyakorlatilag már csak a munkagépek hada akadályozza őket, illetve itt-ott még a végső simításokat végzik az épületen. A parkolók és a földalatti átvezető utak is elkészültek, a szemét eltűnt és hamarosan a munkások is odébb állnak majd. A hivatalosan Apple Parkra keresztelt irodakomplexum 12-14 ezer munkavállaló befogadására lesz alkalmas, ahogy azt Steve Jobs anno elképzelte.

Évkezdő ajánlatok

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!