IMG_5873

Árfolyamok a gyári Stock appban

#TIPPEK
2014. 04. 30.

IMG_5874Biztosan sokan kíváncsiak vagytok az aktuális devizaárfolyamokra. Természetesen több lehetőségünk is akad ellenőrizni, hogy épp hány forintba kerül egy euró. Lehet google-ben rákeresni, index.hu-n a fejlécben megnézni, külön alkalmazást letölteni, stb.

De van egy még egyszerűbb módszer, méghozzá iOS alatt a gyári stock app, OS X alatt pedig a Stock widget, ezekben is megnézhetjük az aktuális árfolyamokat.

Indítsuk el a default Stock appot, majd nyomjuk meg jobb alul a kis lista gombot. Ez után bökjünk rá a a bal felső sarokban található + gombra.
Írjuk be a keresőbe: Eurhuf=x majd koppintsunk a Keresés gombra.
Ekkor a listában megjelenik egy EURHUF=X (N/A) sor, erre koppintsunk rá, és máris láthatjuk az aktuális euró-forint árfolyamot.

Ugyanígy működik USDHUF, vagy GBPHUF árfolyamokkal, és természetesen ezzel a módszerrel OS X alatt is megjeleníthetjük az árfolyamokat a Stock widgetben.

arfolyamstockosx
  • M.Andras

    Valamiért nekem az EURHUF=X-en kivül semelyik másikkal nem müködik :/ Se a USDHUF, vagy GBPHUF nem találja meg őket. Tipp esetleg, hogy miért nem találja meg? Nekem is jól jönne.

    • http://www.istyle.hu/ Tamás Gábor

      mit jelent az, hogy nem működik? iOS-en vagy Mac-en?