beats-2

A Beats az Apple kezébe kerülhet?

#HÍREK
2014. 05. 08.

Most röppent fel a pletyka, miszerint a jövő hét folyamán nagy bejelentést tehet az Apple: felvásárolják a legendás Beats fejhallgatókat és hangszórókat gyártó, valamint nemrég online zenestream szolgáltatást indító céget. Az Apple a teljes céget megvásárolná, a korábbi vezetőség pedig közvetlenül Tim Cook vezérigazgatónak jelentene.

A tranzakció értéke állítólag 3,2 milliárd dollár, ami a valaha volt legnagyobb ilyen jellegű költés lenne az Apple részéről. A rekordot most a NeXT 1996-os felvásárlása tartja. Idén már nyilatkozott úgy Tim Cook, hogy nem zárkóznak el a nagyobb értékű felvásárlásoktól, ha azoknak értelmét látják.

Állítólag még bármi előfordulhat, egyáltalán nem biztos a lépés, akár zátonyra is futhatnak a tárgyalások. Mindenesetre én őszintén megdöbbentem a hír hallatán, ti hogy vagytok ezzel? Ha valaki esetleg nem ismerné a Beats by Dr. Dre termékeket (van ilyen?), nézze meg az iSTYLE nemrég elkészült Beats bemutatóoldalát (amit ugyanaz a csapat készített mint az iMagazint is), itt megtalálható az összes fej- és fülhallgató valamint hangszóró is.

Forrás: MacRumors, borítókép: Beats.