Foci VB App Store

Az Apple is készül a foci VB-re

#HÍREK
2014. 06. 11.
Lassan bárhova néz az ember, valami foci VB-vel kapcsolatos dologba botlik. Az Apple sem akar kimaradni a jóból, ezért új alkalmazásgyűjtemény jelent meg az App Store-ban a holnap kezdődő 2014-es labadrúgó-világbajnokság alkalmából. A gyűjteményben az App Store szerkesztői a focihoz és Brazíliához kapcsolható alkalmazásokat, játékokat, könyveket és zenéket gyűjtötték össze.

A gyűjtemény az amerikai App Store-ban Soccer Fever, a magyar (és gyanítom a többi európai) boltban pedig Football Fever, vagyis „fociláz” néven fut. Nálunk hat kategória szerepel a gyűjteményben: focis alkalmazások, focis játékok, közösségi alkalmazások, Brazíliával, brazíliai turistáskodással kapcsolatos alkalmazások, focival kapcsolatos könyvek és brazil zenék.

A focialkalmazások között egyebek mellett természetesen helyet kapott a FIFA ingyenes hivatalos alkalmazása, és az Eurosport appjai is. Játékoknál mi más várna ránk, mint az Electronic Arts által kiadott FIFA 14, ezen kívül ott van a Football Manager Handheld™ 2014 is. A közösségi alkalmazások között nincs semmi extra, szokásos Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Vine, Pinterest. Ha esetleg valaki Brazíliába utazna közületek a VB-re, akkor talán még nem késő beszerezni egy iPhone-ra telepíthető útikönyvet, vagy a TomTom Brazília-térképét.

Foci VB App Store

Az ajánlott könyvek között megtalálhatjuk Alex Ferguson, Messi, Pirlo és Ibrahimović életrajzait, a zenék között pedig számomra ismeretlen brazil előadók művei közül válogathatunk. A magyar App Store felhozatala egyébként kicsit szegényes az amerikaihoz képest, ott lényegesen többet válogattak össze minden tartalomból, illetve szerepelnek focihoz kapcsolódó filmek is a kínálatban.

Forrás: 9to5Mac.