Beats-Pill-XL-visszahivas-cover

Beats Pill XL visszahívási program

#HÍREK
2015. 06. 03.

Az Apple ma pénzvisszafizetéssel egybekötött önkéntes visszahívási programot indított a Beats Pill XL hangszórókra. A cég megállapította, hogy a Beats Pill XL termékek akkumulátora – ritka esetekben – képes túlmelegedni és ezáltal tűzvédelmi kockázatot okozni. A visszahívás nem érint semmilyen más Apple- vagy Beats-terméket.

Mivel a vásárlói biztonság a vállalat legfontosabb szempontja, ezért az Apple arra kéri a vásárlóit, hogy ne használják a Beats Pill XL hangszóróikat. Azok az ügyfelek, akik megvásárolták a Beats Pill XL terméket az alul leírt lépéseket követve tudják visszaküldeni azt az Apple-nek. A modellt elölről a Beats jellegzetes b logójáról, illetve a hátulján található beats pill XL feliratról ismerhetjük fel. A termék öt színben került forgalomba: fekete, metálkék, rózsaszín, titánszürke és fehér

Beats-Pill-XL-elol-hatul

A Beats Pill XL-t 2013 novemberében mutatta be a Beats. Az Apple 2014-ben vásárolta fel a Beatset.

A visszaküldés folyamata
  • Először is ki kell tölteni az igénylő lapot ezen a weboldalon
  • Ezek után az Apple egy előre kifizetett csomagot küld a lakcímünkre, amelyben vissza tudjuk juttatni a terméket hozzájuk.
  • A megérkezés után a cég 89 300 Ft összegben küld elektronikus úton vagy Apple Store kredit rendszerben visszatérítést, maximum három héten belül

Fontos továbbá, hogy az iSTYLE üzletekben ezeket a termékeket nem tudjuk átvenni, mivel a visszavételi program kizárólag az online felületen érhető el. Ezért az iSTYLE munkatársai nem tudnak segítséget nyújtani a visszavételi programban, bármilyen felmerülő problémával az Apple Terméktámogatást kell keresni.