Spring-forward-cover.001

BRÉKING! Március 9-én Apple keynote lesz!!!

#HÍREK
2015. 02. 26.
Percekkel ezelőtt érkezett a hír: Az Apple március 9-én tart egy bemutatót, melyre a mai nap ki is küldte a meghívókat.

Az esemény természetesen nem váratlan, mi is megírtuk már, hogy még az Apple Watch rajtja előtt mindenképpen kell tartania az Apple-nek egy bemutatót, hiszen el kell mondják a pontos árazást (sokkoló lesz szerintem), el kell magyarázniuk, hogy miért kell majd naponta töltenünk az óránkat, és persze biztosak lehetünk benne, hogy rengeteg alkalmazást mutatnak majd meg működés közben az Apple Watch-on. Megtudhatjuk az induló országokat is, bár ezt előre borítékolhatjuk is: USA.

A meghívó grafikájáról első ránézésre semmi nem derül ki. Meg második ránézésre sem. Egy egyszerű, talán leveleket formázó mintázat egy Apple logóval, alatta a szöveggel, ami viszont elég beszédes:

Óraátállítás

Elképzelhető, hogy új gépeket is bemutatnak, legalábbis külföldi híroldalak szerint. Mi itt az iMagazin szerkesztőségében 90 százalékban csak Apple Watch-ra számítunk, hiszen az iPad óta ez az első teljesen új terméke az Apple-nek, így nagy valószínűséggel, minden figyelmet az órára próbálnak majd irányítani.

Az esemény tehát március 9-én, hétfőn lesz, magyar idő szerint este 6 órai kezdettel. Ahogyan azt már évek óta megszokhattátok, az eseményt mi is élőben közvetítjük és kommentáljuk majd a Ustream stúdiójából.

Írjátok be a naptárba: Március 9 Apple keynote. Vagy klikk ide: iCal meghívó

springforward_invitation