USB-C töltőkábel csereprogram

Csereprogram az Apple USB-C töltőkábelhez

#HÍREK
2016. 02. 15.
Egy tervezési hibából kifolyólag a MacBook számítógépekhez 2015 júniusában mellékelt Apple USB-C kábelek egy kis hányada meghibásodhat. Ennek az az eredménye, hogy a MacBook egyáltalán nem, vagy csak megszakításokkal tölt, ha egy érintett kábellel kötjük össze a fali adapterrel.

Az Apple egy új, újratervezett USB-C töltőkábellel látja el ingyenesen az arra jogosult felhasználókat. A csereprogramban azok az Apple USB-C töltőkábelek is részt vesznek, melyeket külön kiegészítőként vásároltak meg.

A MacBook-tulajdonosok az alábbi lépések végrehajtásával juthatnak hozzá az új USB-C töltőkábelükhöz.

A csereprogramban érintett kábelek beazonosítása

Az érintett, cserére jogosult kábeleken az alábbi szöveg olvasható: „Designed by Apple in California. Assembled in China.” Az újratervezett, cserére nem jogosult kábeleken emellett egy sorozatszám is szerepel:

USB-C csereprogram példaÍgy zajlik a csere

Keress fel egy hivatalos Apple-szervizt (például az iSTYLE szervizét) a cseréhez. A cseréhez magaddal kell vinned a régi Apple USB-C töltőkábeled, illetve a MacBook számítógéped sorozatszámát. A sorozatszámot így találhatod meg.

További információk

A világszerte elérhető Apple-csereprogram nem hosszabbítja meg a MacBook számítógépek jótállási idejét.

Ha úgy gondolod, hogy korábban olyan javításért vagy cseréért fizettél, amelynek oka ez a hiba volt, érdeklődj az Apple-nél a visszatérítéssel kapcsolatban.

A program az érintett USB-C töltőkábelekre modellekre vonatkozik 2018. június 8-ig.

 

A csereprogram leírása az Apple weboldalán.