Ez is egy megoldás...

Új gyári Apple kiegészítő iPhone-hoz

#HÍREK
2015. 12. 08.
A mai napon új termékkel állt elő az Apple: megjelentette a cég első akkumulátoros tokját. A tok egyelőre fehér és szénszürke változatban érhető el iPhone 6/6s készülékekhez.

Az új termék az iPhone 6s Smart Battery Case nevet kapta, különlegességét pedig az adja, hogy ez a cég legelső ilyen próbálkozása, holott nagyon sok hasonló termék létezik már a piacon. Ezt írja róla a hivatalos weboldal:

Az iPhone 6s és iPhone 6 készülékekhez tervezett Smart Battery Case meghosszabbítja az üzemidőt, és óvja a készüléket. A tok bársonyos, mikroszálas bélése védi a készülék külsejét, a puha elasztomer peremnek köszönhetően pedig könnyű a telefonra helyezni és levenni. Selymes tapintású szilikonfelületének kellemes az érintése.

csunya_case

 

A pontos kapacitásról nem esik szó, de a leírás szerint akár 25 órára is növelhetjük a beszélgetési időt a használatával:

Ha együtt töltöd az iPhone-t és az akkumulátoros tokot, 25 órára növelheted a beszélgetési időt, 18 órára az internetezést LTE-hálózaton, és ennél is hosszabbra a hang- és videolejátszás idejét.* A Smart Battery Case használatakor az intelligens állapotjelző megjeleníti az akkumulátor állapotát az iPhone zárolt kijelzőjén és az Értesítési központban. Így mindig tudni fogod, hogy mennyi energia áll még rendelkezésedre.

Szerencsére töltéshez sem kell eltávolítanunk a tokot a készülékről, és a nemrég bemutatott színes dokkolókkal is kompatibilis:

Az akkumulátoros tok kompatibilis a Lightning csatlakozós tartozékokkal, például az iPhone-hoz tartozó Lightning–USB átalakító kábellel vagy a külön beszerezhető iPhone Lightning dokkolóval. Két szín közül választhatsz. Mindkettő tökéletesen illik a készülékhez.

A termék ára 35 900 Ft, és hamarosan az iSTYLE-tól is megvásárolható.

 

 

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, hogy tetszik nektek ez az új Apple termék? Szavazzatok egy kattintással: