Apple Watch sötétkék szíj koncepció

Eddig nem látott színekben az Apple Watch-szíjak

#HÍREK
2015. 04. 20.
Az Apple Watch múlt hét végén bemutatkozott a közönségnek a Milánóban megrendezett Salone Del Mobile dizájnkiállításon. Az eseményen megjelent Phil Schiller, Jony Ive és Marc Newson is. A megszokott Apple Watch demóasztalok mellett pedig különleges színű fuloroelasztomer sportszíjakat is mutogattak.

Az Apple Watch egyelőre nem kapható Olaszországban, és az Apple olasz weboldalán csak annyi olvasható, hogy idén érkezik az óra – mondjuk ők legalább már ennyivel beljebb vannak nálunk. Ettől függetlenül a dizájnkiállítás egy fontos esemény, főleg annak tükrében, hogy az Apple a divatvilágot is szeretné meghódítani az első hordható eszközével.

Phil Schiller viszont tuti nem hódítja meg a divatvilágot ebben a szerelésben. | Kép forrása: Macitynet
Phil Schiller viszont tuti nem hódítja meg a divatvilágot ebben a szerelésben. | Kép forrása: Macitynet

Az eseményen a már jól ismert két asztalt hozta magával az Apple, az egyikben megnézhetjük az Apple Watch összes típusát, a másiknál pedig felpróbálhatjuk azokat, azzal a „fontos” különbséggel, hogy a Carlo e Camilla étteremben megrendezett bemutatón fekete pólós Apple-értékesítők segítenek az érdeklődőknek. Múlt héten korábban már feltűnt egy érdekes Twitter-bejegyzés Will Carlington rögbijátékostól, aki egy piros sportszíjas acél Apple Watch-ot virított:

Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy volt annyira ügyes, és kifordítva tette fel a szíjat az órára (lsd. alul az ív, illetve az „M/L” jelölés, ez a szíj belső oldalán található), koncentráljunk inkább a színre. Carlington szerint piros, egyesek szerint pedig a sima rózsaszín, csak a fotó színegyensúlyával van gond. (Ajjaj, itt az új ruha?) Már-már kezdett parázs vita kialakulni, mikor is Olaszországban Jony Ive megmutatott pár, eddig nem látott színű Apple Watch-szíjat, amik között a piros is megtalálható:

Picking my #applewatch #Now #socool #thankyou #appleteam such a great evening

A photo posted by Umberta Gnutti Beretta (@188e76) on


Umberta Gnutti Beretta (a névazonosság nem véletlen a fegyvermárkával) elképesztően gagyi minőségű instagramos fotójáról nem lehet megmondani, hogy milyen színű „csat” található a szíjak végén – ha arany, akkor kifejezetten az Edition modellekhez készültek, ha ezüst, akkor minden máshoz. Az sem derült ki az eseményről, hogy ezek exkluzív darabok-e, vagy később egyszerű földi halandók is megvásárolhatják-e őket. A sötétkék mindenesetre kifejezetten jól néz ki szerintem, ha lett volna ilyen, ezt rendelem pluszba az Apple Watch-om mellé.

És hogy milyen az Apple Watch? Mi ezt gondoltuk róla egy rövid próba után:

Forrás: 9to5Mac. Borítókép eredetije: Apple.