ios10rejtett

Egy csomó iOS 10 újdonság amit nem mutatott meg az Apple

#TESZTEK
2016. 06. 15.
Az Apple méltán nevezi a valaha volt legnagyobb frissítésnek az iOS 10-et, rengeteg új funkciót pakoltak bele az új oprendszerbe, de van egy csomó amit nem mutattak meg. Mi most megtesszük, felderítjük a rejtett újdonságokat és videóra is vettük az apró, de annál fontosabb újdonságokat.

Megszámlálhatatlan újdonságot mutatott be az Apple az iOS 10-ben, mi viszont azokat mutatjuk meg, amiket az Apple nem demózott a hétfői keynote-on. Természetesen csak azokat a rejtett képességeket demózzuk amik hazánkból is elérhetőek. Nem is húzzuk a szót, nézzétek meg a videót!

Fontos! A béta rendszereket ne rakjátok fel azokra a iPhone-okra, Macekre amiket nap mint nap használtok, mert ezek a fejlesztőknek szánt béták. Ezek a béta rendszerek még telis-teli vannak hibákkal amiket a megjelenésig természetesen javítanak majd, de addig nem alkalmasak mindennapi használatra. Mi is olyan telefonon teszteljük ezeket a rendszereket, amiket csak erre használunk, tényleg nem javasoljuk senkinek, a béta rendszerek telepítését.

Bónusz: ha szeretnétek letölteni a hullámos iOS 10-hátteret, innen tehetitek meg.