imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

A jövő megérkezett!

Rendeld elő már most az iPhone X-et!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elindult az iPhone 5 Alvás/Ébresztés gomb csereprogram


A mai nappal Magyarországon is elindult az Apple egyes iPhone 5 készülékek Alvás/Ébresztés gombjára vonatkozó csereprogramja. A programmal kapcsolatban minden információt megtalálhatsz az Apple hivatalos honlapján. Ha az ott található információk alapján érintett vagy, hozd be készülékedet bármelyik üzletünkbe.

Forrás: Apple.

Ajándékötletek
 • Adam

  Ha a telefon amerikában lett vásárolva, akkor is érvényes rá ez a csereprogram?

  Köszönöm

  • http://about.me/tamasgabor Tamás Gábor

   igen, érvényes! Sőt, ebben a programban nem csak a kártyafüggetlen készülékeket, de a szolgáltatónál vásárolt készülékeket is átvesszük, ha a vásárlástól számított két éven belül van a készülék, nem garanciális már és a hiba jelentkezik rajta.

 • Loránd Fazakas

  Olyan ügyben szeretnék érdeklődni ,hogy mi a teendő akkor ha az én iPhone-omon is jelentkezett ez a hiba viszont már a télen elvittem szervízbe ahol ezt megcsinálták a saját költségemre. Amikor kiderült ez a javítási program addigra már meg lett csináltatva annak ellenére ,hogy szériaszám alapján az enyémre is vonatkozik a csereprogram.

  Válaszukat előre is köszönöm.

  • http://www.istyle.hu/ Tamás Gábor

   vedd fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával, az ingyenesen hívható +36 80 983 435 telefonszámon. Amennyiben hivatalos szerviz végezte a javítást, szerintem tudnak majd segíteni. Ha nem hivatalos szerviz végezte a javítást akkor, viszont elvesztette a telefon a gyártói jótállását / szavatosságát és senki sem tud segíteni neked.

Apple Inc. (AAPL)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? ... - Klikk ide!