beats_magyarorszag

Elindult Magyarországon is a Beats rádió

#HÍREK
2017. 02. 14.
2015. június 30-án indult az Apple Music zenei stream szolgáltatása, és vele együtt a Beats 1 online rádióadása is, ez utóbbi eddig nem volt elérhető hazánkban. Eddig!

a Beats 1 egy 24/7, vagyis a hét minden napján, egész nap folyamatosan sugárzó élő online világrádió, amit igazi műsorvezetők vezetnek. A zenék mellett interjúk és különböző műsorok is hallhatók, akárcsak bármelyik hagyományos rádióban. Az élő adás azt jelenti, hogy a világ bármely pontján ugyanazt a műsort hallhatjuk, és – értelemszerűen – nem tekerhetünk bele, nem léptethetünk számokat, de ha megtetszik valami, azt hozzáadhatjuk a lejátszási listánkhoz, így az aktuális legmenőbb zenéket gyűjthetjük össze.

beats-1

A műsort három városból – New Yorkból, Los Angelesből és Londonból “sugározzák”. Los Angelesből a BBC Radio 1 korábbi műsorvezetője, Zane Lowe jelentkezik be, New Yorkból a WQHT Hot 97-ról ismert Ebro Dardent hallgathatjuk, míg Londonért egy újonc, Julie Adenuga a felelős.

dj3

Eddig is volt lehetőségünk hallgatni a Beats 1 adót, de csak USA Apple Music kontóval, ami a legtöbb olvasónknak elég macerás volt. Erre mostantól nincs szükség, egyszerűen klikkeljetek ide és máris hallgathatjátok az Apple Beats 1 rádiót magyar előfizetéssel is. Az első 3 hónap természetesen továbbra is ingyenes. Az indulást a szifon.com vette észre.

Mi már elég régóta hallgatjuk és bár zenei téren mindenkinek nagyon különböző az ízlése, az biztos, hogy a Beats 1 nagyon változatos zenéket vonultat fel. Én személy szerint a zeneszámok 80 százalékát még életemben nem hallottam, viszont rengeteg dalt adtam hozzá a lejátszási listáimhoz, miközben hallgattam az Apple rádióját.
beats-1-ipod-touch-earpods-hero