Facebook Messenger for iPad

iPadre is megérkezett a Facebook Messenger

#HÍREK
2014. 07. 04.
A Facebook a tegnapi nap folyamán frissítette a Facebook Messenger alkalmazást, ami már egy ideje kivált az eredeti Facebook appból, és ha valaki véletlenül nem ismerné (van ilyen?), ez az az alkalmazás, amivel iOS alatt a Facebook chatet használhatjuk.

A legfontosabb újítás, hogy univerzális lett az alkalmazás, vagyis hosszú idő után végre natív iPad-támogatást is kapott. Ezen kívül egy apró újítás került bele a hibajavításokon kívül: mostantól le is menthetjük a fényképeink közé az alkalmazással felvett videókat. A videóüzeneteket egyébként az előző verzióban reformálták meg.

Facebook Messenger for iPad

 

Eddig ugye csak az ipades Facebook alkalmazásból vagy webes felületről (én így használom a Facebookot iPaden) küldhettünk üzeneteket, de most az iPhone app minden funkcionalitását megkapta az ipades változat is. Androidos táblagépekre való verzióról egyébként egyelőre nincs hír, de valószínűleg az is érkezik előbb-utóbb.

A múltkori Big Like funkció után számítottam esetleg egy Mega Like újításra, amivel az egész iPad kijelzőjét kitöltő like-okat küldhetünk, de ez sajnos kimaradt. Talán a következő verzióban…

Szokás szerint ingyenesen tölthető az App Store-ból.

Forrás: The Verge, képek: Facebook.