imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Elérhető macOS Mojave!

Töltsd le és mondd el a véleményed!

Finn és Jake már kártyázik is


Az Adventure Time Cartoon Networkös sorozatot talán senkinek sem kell bemutatnunk. Finn és Jake kalandjai most kártyajáték formájában folytatódnak.

Az első, tutorial körben Jake-ként játszunk Jake király ellen (velünk ellentétben, neki menő kis koronája is van). A játék annyiban standard, hogy a kártyák és szabályok megfelelnek az alap kártyás játékoknak. A körönként növekvő energia pontokból az “asztalra” védekező és támadó egységeket idézhetünk meg, amiket különböző varázsolhatokkal erősíthetünk. A cél természetesen az ellenfél egységeinek mihamarabbi elpusztítása.

Attól függően, hogy éppen melyik karakterrel játszunk, speckó kártyákat és képességeket is kapunk. A különböző szintek unlockolásával plusz lapokat is gyűjthetünk, melyből saját decket is összeállíthatunk a végére, és Game Centeren keresztül barátainkkal is játszhatunk.

Az egyetlen negatívum számomra az volt, hogy a játék még a tutorial lejátszása után is annyira erőszakosan akart végig irányítani az alap lépéseken, hogy ez kicsit elvette a felfedezés örömét. De ha ezen túlestél, akkor egy remek játékot kapsz, mely iPhone mellett iPadre és iPod touchra is ingyenesen elérhető.

BTS

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!