Withings HealthKit-támogatás

Már a Withings is támogatja a HealthKitet

#HÍREK
2014. 10. 10.

A fitnesz és egészségügyi iOS-kiegészítők élenjáró gyártója, a Withings frissítette alkalmazásait, így azok ezentúl maximálisan együttműködnek az iOS 8 részeként megjelent Egészség alkalmazással és a HealthKit keretrendszerrel.

A Withings egy francia cég, ami az elmúlt évek során bebizonyította, hogy megbízható és innovatív iOS-kiegészítők nem csak a tengeren túlon készülhetnek. Többek között mindennapos használatra szánt testmozgásmérőt, vérnyomásmérőt, okosmérlegeket és babafigyelőket készítenek, melyek iOS alkalmazásuk révén eddig is remekül működtek iPhone és iPad készülékekkel. A most kiadott frissítés azonban jelentősen kényelmesebbé teszi a készülékek használatát iOS 8 rendszerű készülékeken.

Withings_Health

A HealthKit integráció több szempontból is előrelépést jelent. A legszembetűnőbb változás, hogy a Withings kiegészítők által nyomon követettt egészségügyi értékeink megjelennek az Egészség (Health) alkalmazásban is.

Ezeket az adatokat mostantól más gyártók termékeiből nyert értékekkel is összefésülhetjük, így még pontosabban és részletesebben figyelhetjük a pulzusunk, a testtömegünk, a vérnyomásunk, vagy egyéb jellemzőink közötti összefüggéseket.

withings_health_2

A frissítés újdonsága továbbá, hogy a mérések eredményeit a Touch ID-képes készülékeken ezentúl ujjlenyomatunkkal is védhetjük, garantálva, hogy személyes információink ne kerülhessenek illetéktelen kézbe.

Akik kedvet kaptak a Withings okos kiegészítőihez, az iSTYLE webshopon megtekinthetik a felhozatalt. A frissített HealthMate iOS alkalmazás, aminek egyébként néhány funkciója kiegészítő nélkül is használható, letölthető az App Store-ból.

Handras egyébként lelkes Withings felhasználó, így a fenti képek az ő készülékéről származnak. Még tesztelte is a Withings Smart Body Analyzer okosmérleget, ha nem ismered a terméket, ezúton ajánljuk figyelmedbe az alábbi videót:

Forrás: 9to5Mac. Borítókép: Withings.