imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Elérhető az iOS 12!

Töltsd le és mondd el a véleményed!

Hangjegyzetek automatikus törlése iOS 12-n


Az iOS 12 alatt a hangjegyzetek törlése is megváltozik. Jó hírünk van, mert ez egy pozitív váltás. Ezután automatizálni is lehet a törléseket az iOS 12-t futtató készülékeken.

Megakadályozva ezzel a nem kívánt felvételek felhalmozódását és azt is, hogy beteljen a memóriád. Nézz rá a cikkre, amiből biztosan kiderül, hogy tudod ezt fénysebességgel beállítani!

Ahogyan azt már egy korábbi cikkünkben is megírtuk, a Hangjegyzetek alkalmazás nem csak új külsőt, hanem új beállítási lehetőségeket is kapott. Teljesen újratervezték azért, hogy intuitívabb legyen. Van néhány olyan funkció, ami kifejezetten új és több lehetőséget nyújt a felhasználójának például arra, hogy milyen hangminőségben mentse le a fájlt, vagy hogy milyen időközönként törölje automatikusan a hangjegyzeteket. Nyilván, ha nagyon ragaszkodó és gyűjtögető típusok vagyunk, akkor akár meg is őrizgetjük őket örökre.

Íme a lépések:

  1. Keresd meg a Beállítások gombot a menüben
  2. Görgess lejjebb addig, amíg meg nem találod a Hangjegyzetek opciót
  3. Kattints a Törlések gombra
  4. Majd állítsd be, milyen időközönként szeretnéd, ha a készülék automatikusan törölné a felhalmozódott hangjegyzeteket.

Ti használjátok a Hangjegyzetek alkalmazást?

Forrás: igeeksblog

Kifutó MacBook Pro modellek