ki-valtana-cover

Hányan cserélnék le telefonjukat iPhone 6-ra?

#HÍREK
2014. 08. 27.

Augusztus végén járunk, nyakunkon az új iPhone premierje, és ez egyúttal azt jelenti, hogy az iPhone beszámítások is kezdenek felpörögni. Legalábbis Amerikában, ott ugyanis az egész országon átívelő óriás áruházláncoknak köszönhetően nagyobb hagyománya van az úgynevezett trade-in programoknak, ahol az adott üzlettől függően készpénzért vagy vásárlási utalványért adhatjuk le használt készülékünket.

A 9to5mac.com ennek apropóján összehasonlította az elmúlt évek beszámítási ajánlatait, hogy kiderítse, hova érdemes beadnunk a régebbi iPhone-unkat. Az összesítésből kiderül, hogy az Amazon internetes áruház ad a legtöbbet a készülékekért viszont ott készpénz helyett ajándékutalványt kapunk. Ráadásul az Amazon feltehetőleg nem az elsők között kezdi majd meg az új iPhone értékesítését, így akik egyúttal beruháznának a legfrissebb modellre, más lehetőség után kell, hogy nézzenek.

tradein2

 

A grafikonból az is kiderül, hogy a megkérdezett 5c felhasználók tervezik legkevésbé lecserélni telefonjukat, úgy látszik nem csak Angelday látja az 5c-ben a tökéletes, továbbfejleszthetetlen készüléket. Valamelyest meglepő, de a 3G és 3GS tulajok több mint fele nem tervezi, hogy új készüléket vásárol, pedig ezek már 5-6 éves telefonok.

Ti tervezitek a váltást? Vagy inkább kivártok még? Várjuk a kommenteket!

1792888 Barbara Palvin for Replay
Minőségi kontent mellé, minőségi csaj! :)
Minőségi kontent mellé, minőségi csaj! :)