Screen-Shot-2017-03-14-at-8.39.07

Hatalmas matricaháború az iPhone-odon

#HÍREK
2017. 03. 14.

Az Apple sosem volt rest odafigyelni a legapróbb részletekre, így az emojik hada után itt egy rakás új iMessage matrica vészhelyzet esetére.

Az átlagfelhasználók legnagyobb örömére (és talán a power userek legnagyobb bánatára) az Apple-nél szinte minden adódó alkalommal egy fokkal feljebb tekerik a cukiság faktort. Bár bevallom, nem tudtam, hogy ilyen sok féle iMessage matrica létezik – valószínűleg erre cupertinóban is rájöttek –, ezért úgy gondolták, hogy ideje szólni a népnek. Hát most már legalább én is tudom, kösz Apple!

A matricák nem olyan régen debütáltak az üzenetküldő szolgáltatásban, egészen pontosan az iOS 10 megjelenésével. Ugyanezzel a lendülettel indították el az iMessage dedikált App Store-ját is, ahol sok egyéb mellett akár az ebben a reklámban szereplő matricacsomaghoz hasonló pakkokra is elkölthetünk fölös pár eurót.

Az alábbi reklám tökéletesen kifejezi azt, milyen amikor szavak nélkül, simán csak hangulatjelekkel és matricákkal is képesek vagyunk kommunikálni Amióta a Facebook elindította az őrületet, azóta nincs megállás – az Apple is jobbnak látta felülni erre a vonatra. Természetesen a videóban szereplő összes matrica megvásárolható egy eurós egységáron. Ha unatkozol, a csajod/pasid imádja a matricákat, vagy csak nagyon nyomja a zsebedet a lóvé, akkor ezt a huncutságot most neked találták ki.