Apple meghívó 9.9.2014

Hivatalos! Az Apple kiküldte a meghívókat. 9.9.2014

#HÍREK
2014. 08. 28.
Ahogyan azt már augusztus elején megírtuk, szeptember 9-én az Apple új termékeket mutat be, a mai nap folyamán ki is küldték az eseményre a meghívókat. Lehet találgatni mire utal a meghívó képe.

Ahogy az a fenti fotón is látszik, idén is egy sejtelmes meghívót küldött szét az Apple, a szeptember 9-én esedékes keynote-ra.

Elsőre talán egy egyszerű képnek láthatjuk egy sima dátummal, de sok éves tapasztalat alapján, kimondhatjuk, hogy nem véletlenül néz ki így a meghívó. A képen látható szöveg egyszerű:

Bárcsak többet mondhatnánk.

Viszont nézzétek csak meg jobban a képet! Egy hatalmas Apple logó, amely bele sem fér a keretbe, ez egyértelműen a nagyobb iPhone bemutatására utal. De mi a helyzet az iMagazin logójában is látható “longshadow” árnyékkal az alma levele alatt. Bár vicces lenne, de nyilván nem az iMagazin logójára utal, hanem valami másra. Szerintünk egy napórának az árnyékát formázza, ha ez így van, akkor pedig nem jelenthet mást, mint egy okosóra érkezését. Vagy mégsem, és valami egészen másra utal a kép? Szerintetek?

9_9_14_event_big

 

Ha szeretnétek háttérképnek használni, akkor le tudjátok tölteni nagyban, mert Laci volt olyan kedves és megrajzolta nagy felbontásban.

Desktop 16:9 innen.