meghivo_okt_16

Hivatalos! Október 16-án mutatja be az Apple az új iPadeket

#HÍREK
2014. 10. 08.

Az Apple percekkel ezelőtt kiküldte a hivatalos meghívókat, mely október 16-ra szól, és ahol a meghívott média képviselőnek mutatják be az új iPadeket, és esetleg más, eddig titokban tartott termékeket.

Az iPadek bemutatását évek óta októberre időzíti az Apple, tehát túl nagy meglepetés nem történt, kérdés, hogy az iPaden kívül tervezik-e még valamilyen termék bemutatását. Az iPadeken kívül nagyon valószínű, hogy érkezik a végleges OS X Yosemite is, de hogy ezen kívül lesz-e bármi újdonság, azt jelenleg csak Tim Cook és még pár beavatott tudhatja biztosan. Az utóbbi hónapokban voltak pletykák 12 hüvelykes MacBook Air-ről, Retina kijelzős iMacekről, de ezekkel a pletykákkal nem akarunk foglalkozni, egyelőre semmi nem tekinthető biztosnak ezekkel kapcsolatban.

Nézzük inkább, hogy mi várható iPad fronton.

Sok minden nem szivárgott ki az iPaddel kapcsolatban, de azt biztosra vehetjük, hogy mind az iPad Air, mind az iPad mini megkapja az iPhone 6-ban már debütált A8-as processzort. 99 százalék a Touch ID megjelenése is az iPadekben, csodálkoznánk rajta, ha nem kapnák meg most az iPadek is az ujjlenyomat olvasót. Más lényeges újdonságra nem számítunk, marad a mostani kinézet, minimális változtatásokkal. A tárhely kapacitások változhatnak 16-64-128 vagy 32-64-128GB-ra, ahogyan az iPhone 6-nál is meglépte az Apple a tárhelyek méretének változtatását.

Laci szerint lesz arany színű iPad is, én nagyon remélem, hogy nem így lesz, már csak azért is, mert jelenleg 40 féle iPad modell van a polcokon, az arany szín megjelenésével ez 56-ra növekedne.

A következő Apple keynote Október 16-án lesz, itteni idő szerint este 7 órai kezdettel. Természetesen, ahogyan azt az elmúlt évben megszokhattátok, idén is élőben közvetítjük az eseményt, a Ustream főhadiszállásáról.

Írjátok be a naptárba: Október 16 Apple keynote. Vagy klikk ide: iCal meghívó

 

iPad-event-2014-2