imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Milyen lesz a MacBook Pro 5 év múlva?

Az iMagazin koncepciója a Ti elképzeléseitek alapján!

Hogy mi? Hivatalos FEKETE Apple Lightning kábel!


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már régi vágyam volt, hogy legyen hivatalos, Apple gyártmányú fekete Lightning kábel is a kínálatban. Többé már nem kell rá várni. Najó, ennél kicsit azért komplikáltabba a helyzet, de hé: FEKETE APPLE LIGHTNING KÁBEL – hát nem csodálatos?

Olyan szépek a fekete iPhone-ok, és annyira jó lenne egy színben passzoló töltőkábel hozzájuk – jut eszembe nap mint nap. Na, nem mintha a fehérrel sok bajom lenne, de szeretem, amikor ezek a dolgok színben is összepasszolnak. Tudom, tudom, first world problem…

Ugyanez vonatkozik az EarPods-ra is.

Amikor az idei WWDC-n az Apple bemutatta a bivalyerős iMac Pró koncepcióját, az egyik legnagyobb ámulatot nem csak a brutális, bitszaggató teljesítmény, hanem a gyönyörű Space Gray szín okozta. Persze az újabb MacBook Prók már elsütötték az Apple-től eddig szokatlannak számító árnyalatot, de az iMac Pro még ennél is tovább ment. Nemcsak a gépháza, de még a hozzá tartozó Magic Mouse és Keyboard is sötét tónust öltött.

Most, hogy közeleg a gép rajtja, az Apple elkezdett kiküldeni pár tesztpéldányt a szaksajtónak. Ide tartozik Marques Brownlee is, akinek köszönhetően kiderült, a cég még annál is aprólékosabb volt a színeket illetően, mint gondoltuk. A nagy feketítés ugyanis még a Magic Mouse töltőkábelére is kiterjed, ami meg ugye egy sima Lightning kábel, amivel az iPhone-okat is tölthetnénk.

Legközelebb idáig a fekete hivatalos Lightning kábelhez a Beats Pill+-on keresztül juthattunk. Ezzel csak annyi az egyetlen probléma, hogy rajta van a Beats logó, ami miatt azért mégsem olyan az élmény, mint a sima Apple-féle kábelnél (tudom, ez már first world problem a négyzeten). Mostantól viszont már utóbbi is létezik a világban.

A kérdés már csak az, hogy miként juthatunk hozzá. Egyelőre nincsenek arról információink, hogy külön is megvásárolható lesz-e a Szent Grál, de logikusnak tűnik, tekintve, hogy az iMac Pro mellé csomagolt darabot ugyanúgy érhetik balesetek, mint az iPhone-osat, akkor pedig bizony cserélni kell. Szóval minden okunk megvan bizakodni benne, hogy hamarosan feloldásra kerül az égető ellentmondás a telefon és a töltőkábel színe között. Ámen.

Felkészül: fekete Ear- és AirPods.

Ha a gombhoz vennél kabátot és már most szeretnél egy félig Apple fekete Lighningot, akkor a Beats Pill+-ért erre tessék továbbfáradni.

iPad kifutó modellek

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!