watch2

Így spriccel az Apple Watch Series 2

#HÍREK
2016. 09. 26.
Az iPhone 7 bemutatása mellett az Apple Watch Series 2 volt a keynote legnagyobb durranása. Több újdonság is belekerült az Apple Watch-ba, ebből az egyik itt van lassításban.

Méltatlanul kevés szó esik az Apple Watch-ról, az iPhone 7 árnyékában teljesen elsikkadnak az Apple órájával kapcsolatos hírek, pedig az Apple Watch is rengeteg újdonságot kapott. A Series 2 S2 processzort kapott, ami 50 százalékkal gyorsabb, mint az első Apple Watch S1-es processzora. A sokak által hiányolt GPS modul is helyett kapott, és a kijelző fényereje is kétszer erősebb lett. Nem utolsó sorban pedig teljesen vízálló lett az Apple Watch.

w23

Bár az első Apple Watch is jól bírta a vizet, az Apple Watch 2 teljesen vízálló lett, akár 50 méter mélyre is merülhetünk vele. A bemutatón Phil Schiller beszélt róla, hogy a hangszóró az egyik gyenge pont, de egy kis furfanggal megoldották, hogy úszás után az Apple Watch hangszórója kilökje magából a vizet. Ehhez egy egyedi frekvenciát használ az Apple Watch. Maga a folyamat szupercuki, a kis vízcsepp ikonra koppintva, a digitális korona tekerésével indíthatjuk el a búgó hangot, aminek köszönhetően a hangszóró rezgése kispricceli a benn ragadt vizet. A folyamatot videóra is vettük, íme: