imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kedvezményes akkumulátor csere!

Hozdd be készüléked bármely iSTYLE szervizbe

Így telepítheted fel az iOS 11 bétáját


Egy új rendszer érkezése mindig izgalmas. Ennek megfelelően ember legyen a talpán, aki képes kivárni a szeptemberi hivatalos, stabil verziókat. Most megmutatjuk, hogyan csatlakozhatsz a nyilvános bétaprogramba, és telepítheted az iOS 11-et.

Ahogy az lenni szokott, minden szerződés, hűségidő, drágább telefoncsomag és társainak megkötése sokkal egyszerűbb, mint ezek lemondása. Nincs ez másképp az iOS 11 bétájával sem – telepíteni egyszerűbb, mint visszaállítani az iOS 10-et –, így mielőtt belevágnák a folyamatba, gondold át alaposan, hogy biztosan kell-e neked a jelenlegi állapotában még elég instabil rendszer. Ha igen, akkor is tedd meg magadnak a szívességet, hogy egy kiadósabb backupl után hajtjuk végre a következő lépéseket.

  • A céleszközön nyisd meg a Safarit és látogass el a beta.apple.com weboldalra.
  • Görgess egy picit lentebb, majd jelentkezz be az Apple ID-del az oldalon (ha már be vagy jelentkezve, kattints a Get Started gombra).
  • A következő oldalon győződj meg róla, hogy fent a menüsávban az iOS van megjelölve, majd görgess le a Get Started bekezdéshez, ahol kattints az „enroll your iOS device” linkre.
  • A frissen betöltött oldalon görgess a második pontra és nyomj a Download profile gombra.
  • A felugró ablakban válaszd az Allow lehetőséget, majd a másik felugró ablakban az Install opciót.
  • Jelszó beírogatás, felhasználási feltétel elfogadás, megerősítés, újraindítás és a többi.
  • Ha visszakapcsolt a telefon, látogass el a Beállítások/Általános/Szoftverfrissítés menüpontba, ahol ha mindent jól csináltál, már meg is jelent az iOS 11 nyilvános bétája.
  • Töltsd le és telepítsd ugyanúgy, mint bármelyik mezei szoftverfrissítést.

Ezzel meg is volnánk, innentől kezdve élvezheted az iOS 11 minden előnyét. Vizuálisabb típusoknak itt vannak a fenti utasítások egy videó formájában is, angol nyelven.

Vedd figyelembe, hogy a frissítés nem minden készülékre fog megérkezni. A támogatott termékek a következők: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s, 12,9-inch iPad Pro (2017), 12,9-inch iPad Pro (2015), 10,5-inch iPad Pro, 9,7-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (2017), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod touch 6. generáció.

Ha már pont kicsúsztál a támogatottságból, érdemes lehet elgondolkodnod egy újabb készüléken. Most például iPad Prókat árulunk hatalmas kedvezményekkel, nézz körül a webshopban!

Beoplay H9i

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!