ipad_pro_nba_rob_zilla_wizards

Ilyen rajzok születnek, ha jó kezekbe kerül az iPad Pro

#HÍREK
2017. 04. 13.

Sokszor láttunk már olyan elképesztő rajzokat, amikről csak később derültek ki, hogy egy iPad Pro és egy Apple Pencil segítségével készültek, ám most magát a folyamatot is láthatjuk egy gif-be tömörítve. Rob Zilla a legendás NBA játékos Kevin Durantet örökítette meg, a végeredmény pedig pazar.

A kosárlabda szerelmeseinek valószínűleg már nem kell bemutatnunk Kevint, azt viszont kevesebben tudják, hogy az Apple szülővárosának kosárlabda csapata, a Golden State Warriors éppen szárnyal az NBA-ben. Ennek apropóján kérte fel az Apple Rob Zillát, hogy készítsen a csapat vezéregyéniségéről egy vázlatos rajzot az iPad Pro segítségével. Eddy Cue, az Apple internetes szolgáltatásaiért és szoftvereiért felelős alelnöke óriási rajongója a csapatnak, így mégsem hagyhatta annyiban a dolgot.

rawImage

Ehhez a rajzművész természetesen egy Apple Pencilt is használt, illetve az Adobe Illustrator iOS verzióját. A rajz olyan jóra sikerült, hogy Rob végül minden játékost megörökített egy kézi rajz erejéig, és mindenkiről gif is készült, amiket a ma hajnalban, a Los Angeles Lakers csapata ellen játszott szezonzáró mérkőzés félidejében fel is használtak a stadion kivetítőin.

ipad_pro_nba_rob_zilla_warriors

Forrás: Apple