iPhone6rajt_cover

Ilyen volt az iPhone 6 rajt az iSTYLE-ban

#HÍREK
2014. 11. 03.
Magyarországon az iPhone eddig csak a szolgáltatóknál volt kapható, de most végre az APR boltokban is meg lehet vásárolni függetlenül az Apple legsikeresebb termékét. Természetesen videóra vettük az eseményt.

Pár éve még csak egyetlen szolgáltatónál lehetett megvásárolni az iPhone-t, magam is ott voltam a T-Mobile rajtjain. Aztán csatlakozott a Vodafone is, idén pedig a Telenor is megkezdte az iPhone forgalmazását. Ami a mi szempontunkból fontosabb, hogy 2007 óta most először az Apple Premium Reseller boltokban, így az iSTYLE-ban is elrajtolt az iPhone.

Sajnos a legkelendőbb modellből, a 64GB-os Space Gray modellekből nagyon kevés érkezett a rajtra, emiatt nem is mertünk nagy reklámot csinálni az eseménynek, mert nem szerettük volna, ha több százan potyára jönnek el az iSTYLE Árkádba az éjféli rajtra. Persze így jó sokan voltunk, szerencsére pont annyian, hogy szinte mindenkinek jusson egy-egy iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus készülék. Íme az eseményről készült videó:

Érdekesség, hogy éjjel két óra felé, az utolsó vásárló az egyik hosztesz lány volt, aki magának és a testvérének vásárolt egy iPhone 6 és egy iPhone 6 Plus készüléket.

Az Index is nálunk járt, és elkészítették a saját videójukat, és ahogyan azt az Indextől megszokhattuk, most sem maradt el egy kis fricska. Már a videójuk címe is érdekes: A pokolból a mennybe repít az iPhone-fetisizmus.