istyle_corvin

Ilyen volt az iSTYLE Corvin megnyitó (videó)

#HÍREK
2015. 04. 12.
Két hete nyitott meg Magyarország legnagyobb Apple Premium boltja a Corvin Plazában, melyet most egy két perces videóban azok is megnézhetnek, akik nem tudtak eljönni a megnyitóra.

Március 27-én nyitott meg a legújabb iSTYLE Apple Premium Reseller bolt Budapesten. A megnyitóra több mint 500-an jöttetek el, több száz akciós Mac és iPad talált gazdára emiatt egy órával tovább is kellett nyitva tartani. A megnyitóról természetesen egy kis összefoglaló videó is készült, amit most ti is megnézhettek.

Az Apple folyamatosan fejleszti az Apple Premium Reseller boltokat, és a V1, V2 design után most megérkezett a V2 berendezés ráncfelvarrása. Ez pedig nem más, mint egy kiemelt hatszemélyes pult, amely kifejezetten oktatási célokat szolgál majd. Ez elsősorban azoknak lesz érdekes, akik még csak most barátkoznak az Apple világával. Ide nemcsak azokat várjuk, akik vásárolni szeretnének, hanem azokat is, akik első kézből, naprakész profiktól szeretnék megtanulni ezeknek az eszközöknek a használatát, trükkjeit. Ha valaki ennél is többre vágyik, akkor az otthoni ismerkedés után további bolti oktatásra foglalhat majd időpontot, és a felmerülő kérdésekkel visszatérhet hozzánk, hogy igénybe vehesse oktatóink segítségét. Ez a szolgáltatás hamarosan el is indul, és külön cikket szentelünk majd a bemutatására. Íme még néhány kép a megnyitóról:

istylecorvin1 istylecorvin3 istylecorvin4 istylecorvin2

VÉGE A JÁTÉKNAK! Véget ért a matricázós-tetoválós #istylecorvin játékunk, melynek pályázói között 10 értékes nyereményt sorsoltunk ki. Íme a szerencsések: @bencepalotas @sebestyenreka @balint_farkas @ipapiii @tomka70 @hunkaraba @denesandras @1492_colombus @tomsoire @miliczgabor Nyerteseinket a kisorsolt pályamű alatt kommentben is értesítjük! Köszönjük, hogy játszottatok és gratulálunk nyerteseinknek! ;)

A photo posted by iSTYLE Hungary (@istylehu) on