imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Milyen lesz a MacBook Pro 5 év múlva?

Az iMagazin koncepciója a Ti elképzeléseitek alapján!

Impresszum

Kapcsolat
Ha van egy jó alkalmazásod, vagy terméked, amit szerinted érdemes kipróbálnunk, vagy ha esetleg kérdésed, észrevételed vagy megjegyzésed van, ! (A technikai jellegű kérdésekre sajnos nem minden esetben tudunk kimerítő választ adni.)

A hozzászólásokkal kapcsolatos szabályokat és a moderációs alapelveket itt olvashatod el.

iSTYLE Munkatársak

Horváth András

2003-ban váltottam Mac-re. Az Apple tökéletességre való törekvése mára szinte már beleivódott a DNS-embe. Az iSTYLE Apple Premium Reseller cégvezetőjeként küldetésemnek tartom, hogy megismertessem az emberekkel az Apple világát, mert úgy gondolom, hogy ha az én életemet jobbá tudta tenni az Apple, akkor másokét is jobbá teheti.

Horváth András
Manager
Handras
cikkek

Az iPod kultusz, illetve az enyhén szemellenzős Amerika imádatom állítottak pályára. A tökéletességre, a letisztult dizájnra és a kreativitásra irányuló igényem az Apple világában tud kiteljesedni. 2009-től az XMS, később pedig az iSTYLE csapat tagjaként váltak intenzíven a mindennapjaim részévé azok az ikonikus termékek, melyek vitathatatlanul napjaink irányadó és forradalmi darabjai.

Rugár Noémi
Rugár Noémi
Noi
cikkek

iMagazin Csapat

Fekete László

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai karán vagyok mérnökinformatika hallgató. Ennek megfelelően jelenleg is szoftverfejlesztőként dolgozom. 2015 márciusa óta vagyok az iMagazin csapat tagja, de előtte is dolgoztam Apple termékekkel foglalkozó internetes újságnak. Az Apple iránti vonzalmam 2007-ben kezdődött, azóta pedig a céggel kapcsolatos összes eseményt figyelemmel követem.

Fekete László
Mesos
cikkek

2009-ben akadt először a kezem ügyébe egy iPod Touch: ekkor ismerkedtem meg az iOS rendszerével, innen pedig nem volt visszalépés. Két évvel később ezt már a saját MacBookom követte, egy évre rá pedig az első iPhone-om: utóbbi kettő nélkül ma már egyáltalán nem tudom elképzelni a hétköznapjaimat. Rám igaz a mondás: Once you go Mac, you’ll never go back.

Kolozs Roland
Kolozs Roland
rolmanus
cikkek

 

A csapat korábbi tagjai

Ábrahám Bence Feke László Széll Anna Horváth Balázs
Ábrahám Bence
brahambence
cikkek
Feke László
Feke
cikkek
Széll Anna
Anna
cikkek
Horváth Balázs
balazs630
cikkek
Rédey László Almásy Móni Vigh Péter Fekete László
Rédey László
Red
cikkek
Almásy Móni
Móni
cikkek
Vigh Péter
Péter
cikkek
Fekete László
Mesos
cikkek
Kolozs Roland
Kolozs Roland
rolmanus
cikkek

 

Vendégszerzők

Kővári Péter Nagy Péter
Kővári Péter
cikkek
Nagy Péter
cikkek

 

Tulajdonos
Cégnév: iSTYLE Hungary Kft.
Székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7. C ép.
Cégjegyzékszám: 01-09-861222 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
Adószám: 13552813-2-41
www.istyle.hu

Fejlesztő
OANDER Media Kft.
www.oander.hu

Tárhelyszolgáltató
Sigmanet Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo utca. 18-22.
www.sigmanet.hu | info@sigmanet.hu

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!