iPhone-6-bejelentes-cover

Egy lépéssel közelebb az iPhone 6 hazai rajtja

#HÍREK
2014. 09. 29.

A mai napon felkerült az Apple hivatalos magyar weboldalára az iPhone 6 terméklapja. Az Apple szokásához híven egy igen tetszetős termékbemutatót rakott össze, ami egy újabb jelentős lépés a hazai bemutató felé.

Ugyan a hivatalos magyarországi megjelenés időpontja még nem ismert, abban szinte biztosak lehetünk, hogy már nem kell sokáig várnunk rá, hiszen ezúttal már az Apple külföldi oldalain látható terméklap teljes magyar fordítását láthatjuk, és rengeteg gyönyörű képet az új készülékekről.

iPhone-6-slogan

Arra is fény derült, hogy mi lesz a hivatalos magyar szlogen:

Óriási. És még nagyobb is.

Természetesen amint bármilyen új információ elérhető az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus hazai megjelenéséről, mi azonnal beszámolunk róla, úgyhogy azoknak, akik már tűkön ülnek, érdemes gyakran visszalátogatni az oldalunkra, vagy feliratkozni a push értesítéseinkre, RSS csatornánkra, hogy azonnal képben legyetek ti is. Minden esetre már egy lépéssel közelebb kerültünk a megjelenéshez.

 

iPhone_sideways

 

Az Apple új termékeinek hazai bevezetésénél általában azonos a forgatókönyv: először a termékoldal magyar fordítása jelenik meg, néhány héttel később bejelentik a megjelenési dátumot, majd ismét egy-két hét elteltével végre tényleg meg is lehet vásárolni az új terméket. Erre lehet számítani az iPhone 6 esetében is.

Természetesen amint van új információnk az iPhone 6-ról, azonnal jelentkezünk, addig is emlékeztetőül nézzétek meg a Huge című reklámot, amiben Jimmy Fallon és Justin Timberlake szórakoznak az új iPhone-okkal. Vajon ha készülne hasonló reklám magyar hírességekkel, kik szerepelnének benne?

Forrás: Apple.hu