iphone8_touchbar

iPhone 8: 5,8 inch és Touch Bar?

#HÍREK
2017. 02. 16.

Kuo nem kisebb jóslatot tett, minthogy az Apple az eddigi unalmas Touch ID szenzort felturbózná és a telefon alsó sávját átalakítaná egy funkciósávvá. Touch Bar kerülhet az iPhone-ba is és 5,8 hüvelykes kijelző?

Egyre több a szinte biztosra vehető információ az új iPhone-okkal kapcsolatban, és ahogy közeledik a bemutató időpontja, ezek egyre csak gyarapodnak. Ilyen például a vezeték nélküli töltés, az OLED kijelző, a három különböző méret és a faltól falig dizájn is, amivel Kuo szerint a nagyobb iPhone modellek is közel azonosak lesznek a mostani 4,7”-os változat méretéhez, a hatalmas kijelző ellenére, köszönhetően a keret nélküli OLED kijelzőnek.

iphone-8-size

Az egyelőre kérdéses, mire lehetne használni egy kibővített funkciósávot a telefon alján. Akár még az is lehet, hogy a MacBook Prókban debütált Touch Barhoz fog majd hasonlítani, mind kinézetében, mind pedig tudásában. Smilie-k!!!! :)

A leglátványosabb újítás az OLED iPhone-oknál a teljes képernyős dizájn lesz, továbbá a home gomb és a jelenlegi ujjlenyomat leolvasó technológia eltüntetése. Különös figyelemmel várjuk a 5,8”-os OLED panel adoptálását. De a tényleges kijelzőméret csak 5,15” körül lesz, a többi területen egyéb funkciógombok kapnak majd helyet.

Kuo szerint az OLED kijelző csak az egyik fontos újítás lesz, emellett érkezik a vezeték nélküli töltés, egy írisz szkenner, a jóval nagyobb akkumulátor is, helyet kap majd az átdolgozott belsőnek köszönhetően.

Kuo értesülései persze közel sem biztos, hogy 100 százalékosan bejönnek majd, de az eddig kiszivárgott információk alapján viszonylag biztosra vehetjük a fentieket.

Forrás: 9to5mac