imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Elérhető az iOS 12!

Töltsd le és mondd el a véleményed!

iPhone biztonsági mentésének törlése az iTunesból


Biztonsági mentéseket készíthetünk közvetlenül az iCloud könyvtárunkba vagy számítógépre az iTuneson keresztül. Mutatjuk, hogyan törölheted a felgyülemlett fájlokat, ha utóbbi módszert választod.

Időnként érdemes biztonságban tudnunk az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmát, szoftverfrissítés előtt mi is mindig azt javasoljuk, hogy minden esetben készüljön biztonsági mentés. Ha megfelelő Wi-Fi kapcsolattal és elegendő iCloud tárhellyel rendelkezünk, akkor közvetlenül az iPhone-ra is készíthetünk ilyet, de egy Lightning kábel segítségével akár egy számítógépre is az iTuneson keresztül.

A felgyülemlett fájlokat az iTunes lokálisan tárolja, ami lassú pusztításnak veti alá számítógépünket. Ha elkezdenek halmozódni a fájlok, akkor azokat a következőképpen törölhetjük:

  1. Nyisd meg az iTunest
  2. Kattints az iTunes fülre a menüsávon, majd válaszd a Beállítások almenüt
  3. Kattints az Eszközök fülre

Itt találjuk az eddig készült összes biztonsági mentés, és azt is megnézhetjük pontosan mikor történt utoljára backup. Válaszd ki azokat, amelyekre nincs szükséged, majd kattints a Törlés gombra.

BTS

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!