iphone_csempesz_fail

Hány iPhone fér el a testünkön?

#HÍREK
2015. 01. 12.

Kína határánál fogtak el egy fiatelembert, aki rengeteg iPhone készüléket akart lábon behordani az országba. Nem is értjük hogyan gondolta… Az akció nem járt sikerrel, de nagyon vicces képek készültek a főhősről.

Nem kevesebb, mint 94 iPhone 6 és 6 Plus készüléket rögzített a saját testére ragasztószalaggal a Hong Kong-i csempész, akit a kínai határnál csíptek el.

iPhone csempesz 1

Bár már egy ideje kapható mindkét új iPhone modell az országban, de ahogyan a fenti példa is mutatja, ez csöppet sem zavarja az illegális importőröket, akik előszeretettel alkalmazzák a mobil páncélnak becézett ragasztós módszert. Én azért nem próbálnám ki, még ha börtön nem is járna érte.

iPhone csempesz 2

Úgy tűnik, még az edzettebbeknek is nehezére esik ebben a szerkóban könnyed mozgást imitálni, ugyanis éppen a furcsa testtartás, a végtagok merevsége és a feszült izomzat miatt vált gyanússá a jelenség a kínai határörök számára, akik azóta elkobozták a készülékeket.

iPhone csempesz 3

A fotókat elnézve csoda, hogy egyáltalán meg tudott mozdulni emberünk, pláne, ha kiszámoljuk, hogy a 94 telefon több, mint 16 kilógrammot nyom.

Azt pedig mindenki maga döntse el, hogy a múlt heti alagutas megoldás a meghökkentőbb, vagy ez, minden esetre az eddigi kétségbeesett próbálkozásokat elnézve számíthatunk rá, hogy rövidesen újabb hírt kapunk egy extravagáns iPhone-bűntényről.

Forrás: The Verge