iSight kamera

iSight kamera csereprogram iPhone 6 Plus készülékekhez

#HÍREK
2015. 08. 24.
Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6 Plus készülékek egy kis hányadánál az iSight kamera egy alkatrésze meghibásodhat, melynek következtében az elkészült fotók homályosak lehetnek.

Az érintett készülékek egy meghatározott sorozatszám-tartományba esnek, és elsősorban 2014 szeptembere és 2015 januárja között kerültek forgalomba. Amennyiben a te iPhone 6 Plus készüléked is homályos képeket készít, valamint beleesik a programban szereplő sorozatszám-tartományba, az Apple ingyenesen kicseréli a készüléked iSight kameráját.

Az iSight kamera a készülék hátlapján található:

iPhone 6 Plus iSight
A programban részt vevő készülékek

Amennyiben az iPhone 6 Plus készüléked üzemképes, és a fenti hibajelenséget tapasztalod, használd az Apple weboldalán található sorozatszám-ellenőrző mezőt, hogy kiderítsd, részt vesz-e a programban. A programban csak iPhone 6 Plus készülékek vesznek részt.

Így zajlik a csere

Vidd a készülékedet egy hivatalos Apple-szervizbe (például az iSTYLE szervizbe, vagy átvevőpontokra), ahol 1-2 munkanapon belül kicserélik az iSight kamerát. A program keretein belül tehát csak alkatrészcsere történik. A készülékedet a szervizelés előtt megvizsgálják, hogy valóban részt vesz-e a programban, illetve üzemképes állapotban van-e.

A szervizbe szállítás előtt mindenképp készíts biztonsági másolatot az iPhone 6 Plus készülékedről az iTunesba vagy az iCloudba.

Figyelem: Amennyiben az iPhone 6 Plus készülékeden olyan sérülés van – például törött a kijelző – ami nem teszi lehetővé a kamera cseréjét, ezt a hibát a szervizelés előtt el kell hárítani. Ebben az esetben szervizelési költségek merülhetnek fel.

További információk

Az Apple az eredeti értékesítési ország területére korlátozhatja a javítást. Az Európai Gazdasági Térség területén vásárolt készülékek esetében az egész EGT területén elérhető a javítás.

Ez az egész világra kiterjedő Apple csereprogram nem hosszabbítja meg az iPhone 6 Plus készülékek eredeti jótállását.

A program az eredeti vásárlás időpontjától számított 3 éven belül vehető igénybe az iPhone 6 Plus készülékek iSight kamerájára.

 

Amennyiben bármilyen további kérdésed merülne fel, keresd fel az Apple hivatalos támogatását az alábbi weboldalon.

• Az iPhone 6 Plus iSight kamera csereprogram leírása az Apple hivatalos weboldalán