cover_videos

Itt az Apple négy új videója

#HÍREK
2015. 06. 16.

A márciusban indult „Shot on iPhone 6” kampány keretei között már rengeteg videó és kép látott napvilágot. A szemet gyönyörködtető felvételek különlegessége, hogy a kampány címéhez hűen, mindösszesen egy iPhone 6 készülék segítségével készítették. Minden kép alatt fel van tüntetve a kép készítője, a helyszín és a rövid leírás alatt azt is megtudhatjuk, hogy milyen alkalmazást használt a fotós. A videók pedig lehetnek Time-Lapse, lassított vagy rendes sebességű felvételek, és az utómunka maximum annyiból áll, hogy aláfestőzenét adnak hozzá a készítők.

A kampány hivatalos weboldala itt található, ahol jelenleg 62 fénykép és 11 videó található. Akadnak kevésbé jó felvételek és akadnak változatos és intenzív színekkel megspékelt különleges élményt nyújtó fényképek és videók is.

A felvételt Herbert S. készítette
Helyszín: Utrecht, Hollandia
Zene: Bang on a Can All-Stars – Gene Takes a Drink

A felvételt Andy H. készítette
Helyszín: Szent Kilda, Ausztrália
Zene: The Acid – Animal

A felvételt Bryan L. készítette
Helyszín: Hillsboro, USA
Zene: Yael Naim – Walk Walk

A felvételt Bryan L. készítette
Helyszín: Bodø, Norway
Zene: Made In Heights – Murakami

A videókat végignézve ismét meglepődhetünk azon, hogy mennyire szép videókat lehet készíteni az iPhone készülékünkkel. Valószínűleg még fogunk kapni jónéhány képet és videót is, hiszen rengeteg tehetséges ember dolgozik még azon, hogy ilyen gyönyörű felvételeket láthassunk. Egyébként az Apple a mai napon feltöltötte a teljes WWDC 2015-öt is, tehát ha valaki lemaradt volna a konferenciáról, akkor most újranézheti az egészet. Ezt az Apple hivatalos Youtube csatornáján lehet elérni.