FaceBook Messenger 9

Itt a Facebook Messenger 9

#HÍREK
2014. 08. 01.
A Facebook ma frissítette az iOS-es Messenger alkalmazást. Most hogy már világszerte kötelezővé tették a használatát, vagyis sehol nem küldhetünk közvetlenül a Facebookból üzenetet (ezt fokozatosan vezették be), érdemes is nagyobb figyelmet szentelniük az appnak.

Hogy mi az újdonság? Hát nem sok. Egyrészt tudunk teljes képernyőn fotózni, ebbe a módba a bal alsó sarokban megjelenő kis ikonnal válthatunk át. Nem tudom miért kellett erre eddig várni, elég idegesítő volt, hogy alul egy apró sávban láthattuk csak a készülő fotókat és videókat, illetve hogy amikor álló helyzetben volt a telefon, akkor csinált fekvő képeket, és fordítva.

Facebook Messenger 9

Másrészt elvileg teljes képernyőn tudjuk megnézni a kapott képeket is, bár szerintem ez mindig is így volt. Mondjuk viszonylag keveset használom a Messenger alkalmazást, és még kevesebb képet kapok és küldök rajta keresztül, szóval lehet, hogy rosszul emlékszem. Hozzáértők világosítsanak fel a hozzászólásokban. :)

Ezen kívül a Facebook azt ígéri, hogy gyorsabb és megbízhatóbb is lett az alkalmazás. Ez utóbbi talán annyira mégsem lehetett igaz, mert a 9.0-ás verzió kiadása után pár órával később már meg is jelent a 9.1, ami bugfixeket tartalmaz.

Ha még nem töltötted le a Messenger alkalmazást, akkor erről a linkről teheted meg. Természetesen ingyenesen.

Forrás: 9to5Mac. Borítóképhez felhasznált kép: Trey Ratcliff.